Four On Six Band (It)

Halmtorvet 9, København.

Four On Six Band (It)
Kom med til una festa italiana når den sprudlende gypsy-swing kvintet igen besøger Danmark. 
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
EAT N CONCERT - 2 PERSONER kr.630,00 (kr.600,00)
Eat n Concert billetten indeholder 2 stk billetter samt 3 Stk Smørrebrød, 1 Stor Fadøl/Glas Vin & 1 Snaps pr. person. Disse borde seates ved hver koncert.
EAT N CONCERT - 2 PERSONER kr.1.030,00 (kr.1.000,00)
Eat n Concert billetten indeholder 4 stk billetter samt 3 Stk Smørrebrød, 1 Stor Fadøl/Glas Vin & 1 Snaps pr. person. Disse borde seates ved hver koncert.
ALMINDELIG BILLET kr.160,00 (kr.150,00)
Billetterne sælges som unummererede pladser
JOIN THE CONCERT kr.85,00 (kr.75,00)
Join the concert billetter gælder for adgang til reduceret pris da det ikke er muligt at se hele scenen fra dele af gårdhaven. Der vil være storskærm så man kan følge med og god lyd over det hele :-). Billetterne sælges som unummererede pladser.

* Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Four On Six Band (It)-billetter

Kom med til una festa italiana når den sprudlende gypsy-swing kvintet igen besøger Danmark. 

Stilen er melodisk swingjazz iblandet elementer af klassisk og folk. Krydderiet er eksplosive sigøjnertoner. Talentet er enormt i det ekstremt velspillende orkester, den virtuose rækkevidde er virkelig imponerende. Four On Six leverer deres originale musik i en direkte og varieret form, ofte med et par indlagte overraskelser undervejs. Og mama mia hvor kan det være svært at sidde stille når de italienske charmetrolde fyrer den af og nærmest flirter med publikum.
 
De kønne, unge mænd i det humørspredende orkester er fra Milano. De er velkendte i Italien men de spiller ofte også på klubber og festivaler i Asien, Europa og Skandinavien. Kvintetten har flere albummer bag sig men opleves nok stærkest live. Allerede fra koncertens første toner fornemmer man at der sker noget vildt, og der er nærmest statsgaranti for brede smil, høje udråb og fantastisk stemning når de fem italienere stikker af. 

Four On Six består af:

Fausto Savatteri – guitar
Matteo Prina – kontrabas
Arturo Garra – klarinet
Martino Pellegrini – violin
Alessandro Centolanza – guitar

Scroll til toppen

Tilmeld vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med spændende nyheder