Sahra Da Silva: Kjeld Lauritsen Kvartet

Halmtorvet 9, København.

Sahra Da Silva: Kjeld Lauritsen Kvartet
Sahra da Silva er det nye stjernefrø på den danske jazz- og bluesscene
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
EAT N CONCERT - 2 PERSONER kr.730,00 (kr.700,00)
Eat n Concert billetten indeholder 2 stk billetter samt 3 Stk Smørrebrød, 1 Stor Fadøl/Glas Vin & 1 Snaps pr. person. Disse borde seates ved hver koncert.
EAT N CONCERT - 2 PERSONER kr.1.230,00 (kr.1.200,00)
Eat n Concert billetten indeholder 4 stk billetter samt 3 Stk Smørrebrød, 1 Stor Fadøl/Glas Vin & 1 Snaps pr. person. Disse borde seates ved hver koncert.
ALMINDELIG BILLET kr.210,00 (kr.200,00)
Billetterne sælges som unummererede pladser
JOIN THE CONCERT kr.135,00 (kr.125,00)
Join the concert billetter gælder for adgang til reduceret pris da det ikke er muligt at se hele scenen fra dele af gårdhaven. Der vil være storskærm så man kan følge med og god lyd over det hele :-). Billetterne sælges som unummererede pladser.

* Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Sahra Da Silva: Kjeld Lauritsen Kvartet-billetter

Sahra da Silva er det nye stjernefrø på den danske jazz- og bluesscene. Hun swinger, groover og charmerer sig gennem et repertoire af kraftfulde bluesnumre, bløde soul ballader og smukke jazz standards. Hun besidder en afmålt kraft og nuancerigdom som leder tankerne i retning af Etta James. Det er da heller ikke uden grund at hun er af musikanmeldere beskrives som et rent ”powerhouse”.

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel, med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden har han udgivet og optrådt med en lang række andre musikere, især sangere.

Per Gade er en af de mest efterspurgte danske guitarister og spiller bl.a. i DR Big Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør der altid får det bedste ud af sine medspillere.

Søren Frost spiller også i DR Big Band, og er kendt for sine fede grooves, især den festlige rytme fra New Orleans. Hans eminente teknik og store kendskab til de mange stilarter indenfor jazz og blues gør ham til det ideelle valg i et orkester som dette.

Sahra da Silva - vokal
Kjeld Lauritsen - Hammondorgel
Per Gade - guitar
Søren Frost - trommer

Scroll til toppen

Tilmeld vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med spændende nyheder