Six City Stompers

Halmtorvet 9, København.

Six City Stompers
”Det mest fremadstormende jazzband i Danmark.”
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
ALMINDELIG BILLET kr.160,00 (kr.150,00)
Billetterne sælges som unummererede pladser
JOIN THE CONCERT kr.85,00 (kr.75,00)
Join the concert billetter gælder for adgang til reduceret pris da det ikke er muligt at se hele scenen fra dele af gårdhaven. Der vil være storskærm så man kan følge med og god lyd over det hele :-). Billetterne sælges som unummererede pladser.

* Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Six City Stompers-billetter

Six City Stompers består af unge talentfulde og anerkendte musikere som sætter et fantastisk højt musikalsk niveau og bidrager med et frisk pust til den traditionelle Jazzscene.

Bandet spiller overvejende vokaljazz, med den unge talentfulde crooner og saxofonist Mads Mathias i front, men også smukke instrumentale arrangementer. En del af musikken består af gyldne evergreens fra den amerikanske sangskat og gruppens repertoire indeholder også egne numre.

Deres glød og glæde kan tydeligt høres, og Six City Stompers er med deres alder og entusiasme med til at give scenen et frisk pust og tiltrække et bredere og yngre publikum.

I sommeren 2006 vandt Six City Stompers publikums første pris i “The European Championship of Traditional Jazz” i Paris og vandt ved samme lejlighed også flere solistpriser. Six City Stompers blev dannet i 2004, og har siden mest turneret i Skandinavien, men også i andre dele af Europa. De har spillet på de fleste danske jazzfestivaller, i store VEGA i København og været på landsdækkende tv i både Danmark (DR1) og Norge (NR1).

Six City Stompers har også sat en ære i at deltage ved flere velgørenhedskoncerter til støtte for det trængte musik- og kunstnermiljø i New Orleans, efter orkanen Katrina.

Det populære band har de sidste år spillet udsolgte koncerter som husband på Copenhagen Jazzhouse med prominente gæster og har udgivet de anmelderroste albums ”Work Around the Rules” (2008), ”Miss Floridor”.

Scroll til toppen

Tilmeld vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med spændende nyheder